Inspiratie

Goodbye 2017 and Hello 2018!

Promo foto Naomi

2017

Wow! 2017 was het jaar dat Naomi Njoys Food werd geboren! Het jaar dat ik mijn baan heb opgezegd om mijn hart en mijn gevoel te gaan volgen. Het jaar dat ik een zware operatie heb gehad. Het jaar dat ik ontzettend veel heb geleerd en kennis heb vergaard.

Het was een bijzonder 2017. Op persoonlijke ontwikkeling fantástisch, maar privé een heel zwaar jaar. Voor mij was 2017 ontzettend dubbel. Één met persoonlijke successen, maar ook waarin ik als vrouw enorm kwetsbaar was door mijn ziekte en enorm op de proef ben gesteld.

Zoals je al op mijn about pagina hebt kunnen lezen heb ik endometriose. Het is chronisch dus het gaat niet ‘over’. Inmiddels heb ik dit geaccepteerd, maar dat was niet makkelijk omdat deze ziekte ook een grote wens niet in vervulling laat gaan.

Dan komt liefde om de hoek kijken. Hoe sterk is je relatie? Wat heb je écht aan elkaar? Hoe ga je om met zo’n grote teleurstelling? Het was niet makkelijk, maar positiviteit en doorzettingsvermogen heeft mij (en ons) overal doorheen geholpen.

En om lekker in de positieve sfeer te blijven, wat ben ik blij dat ik met Naomi Njoys Food ben gestart!

Ik heb wat leuke feitjes voor je op een rijtje gezet:
#Juli, start blog Naomi Njoys Food en social media
#September, ik werd de trotse bezitter van een camera want voorheen fotografeerde ik alles met mijn oude iPhone 5s (!)
# Mijn feed op instagram sindsdien nog mooier is geworden 🙂
#Oktober, de beslissing nam om een online programma te gaan starten in 2018. Hierover binnenkort meer.
#November, gebruikt het RTL 4 programma Foodmakers mijn recept voor de uitzending. Waar ik een filmpje voor had gemaakt om het te promoten.
Er samenwerkingen ontstonden en eind november een vaste blogger ben geworden bij Organic Kitchen.
#December, de eerste foodbloggers lunch had bij het inspirerende event BioProeflokaal van Organic Kitchen. Eind december genomineerd ben voor de Liebster Award. Dit is een award voor beginnende bloggers die de award weer doorgeven aan andere bloggers.
#De chocolade pepernotentaart is het best bezochte recept. Deze kun je natuurlijk nog steeds maken en dan laat je gewoon de pepernoten weg. Klik hier voor het recept.
Chocolade pepernoten taart

2018

Zonder plan maar wel heel doelbewust ben ik aan deze blog begonnen in 2017. Ik ga vol enthousiasme verder in 2018 omdat ik pas net ben begonnen en het alleen maar leuker wordt!

Naast Naomi Njoys Food ga ik een online programma starten en wil ik hierin vrouwen met endometriose inspireren op het gebied van voeding en mindset. Voeding speelt een belangrijke rol bij endometriose en het kan je klachten (enorm) verminderen. Zodat je weer de energie en de balans terug krijgt in je leven. Hierover vertel ik je binnenkort meer.

De focus voor Naomi Njoys Food gaat hierdoor meer op Instagram liggen en Facebook zet ik even op een lager pitje. Ik zal nog wel posten, alleen niet meer elke dag. Op instagram ga ik om de dag posten. Het voordeel hiervan is dat je echt gewoon nog alles mee krijgt van Naomi Njoys Food. Zoals een kijkje achter de schermen en persoonlijke verhalen via insta stories.

Volg je Naomi Njoys Food alleen op FB dan vind ik het hartstikke leuk als je mij wil volgen op instagram. Klik hier. Of je blijft op de hoogte via mijn nieuwsbrief en dan kun je je hier inschrijven.

Dit betekend niet dat ik geen plannen of doelen heb voor Naomi Njoys Food. Integendeel! Ik zit vol met ideeën en ik ga sowieso een paar doelen realiseren in 2018.

Ik wil nog meer samenwerkingen aan gaan. Er zit er eentje aan te komen, maar daar kan ik verder nog niets over zeggen. Wat ook nog een leuk nieuwtje is dat er eind Januari een kort interview gepubliceerd wordt over mijn voeding en Naomi Njoys Food. Hierover hou ik je op de hoogte.

Selfie

Tot slot, heb jij nog toffe ideeën of mis je bepaalde recepten of wil je gewoon heel iets anders kwijt? Laat het me dan weten via info@naominjoysfood.com.

Lieve mensen, hartstikke bedankt voor het lezen van mijn blogs, het uitproberen van mijn recepten en het volgen op social media. Ik hoop dat ik je nog meer food inspiratie mag geven in 2018! En dat 2018 een fantastisch en mooi jaar mag worden! Njoy 2018!


Join Naomi

 

Did you Njoy the recipe? Laat het me weten en deel jou foto op Instagram of Facebook met #naominjoysfood. Vind ik hartstikke leuk!