Recepten

Week zonder vlees #dag3

black bean burger

#dag 3

De nationale week zonder vlees is nog niet afgelopen, maar dit is de laatste dag van de 3 dagen dat ik 3 recepten post zonder vlees.

Eigenlijk ben ik wel benieuwd of je deze week een paar avonden bewust vlees hebt weggelaten. Gisteravond heb ik stamppot boerenkool gegeten zonder worst en spekjes. In plaats daarvan heb ik er feta en zongedroogde tomaatjes bij gedaan. Ook lekker!

Geniet van deze 3 recepten! #dag3


Ontbijt

Griekse yoghurt met blauwe bessen en walnoten


Lunch

Quinoa salade met blauwe druiven, pecannoten en tahin 

quinoa salade


 

Dinner

Black bean burger

black bean burger


Join Naomi

 

Did you Njoy the recipe? Laat het me weten en deel jou foto op Instagram of Facebook met #naominjoysfood. Vind ik hartstikke leuk!